Spelfiches
App

Spelfiches

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

Spelfiches

2
App
Prijs:
Gratis
Voor:
Android

Akelige stiltes, een dood-moment, pure verveling. Het is verleden tijd met de app Spelfiches. Die bevat de uitleg van meer dan tweehonderd spellen die je met weinig voorwerpen in een groep kunt spelen.

Bij Spelfiches gaat het niet om games maar om spelletjes als verstoppertje, bekende mensen uitbeelden of een naamspel. De app biedt je de mogelijkheid om een willekeurig spel tevoorschijn te toveren. Maar je kunt ook zoeken op kenmerken zoals een kennismakingsspel dat je binnen of buiten kunt doen. Als je eenmaal een spel hebt aangeklikt, krijg je spelregels maar ook informatie over het materiaal dat je nodig hebt of het geschikte terrein om het op te spelen. Als het spel je bevalt, kun je het toevoegen aan je favorieten. 

Maar het grootste bezwaar bij deze app is dat de spelletjes wel wat kinderachtig zijn. Wie wil er in de pauze nou blindemannetje spelen? Als je een dag moet oppassen of animatiewerk op de camping gaat doen, of als je neefjes en nichtjes op bezoek zijn, is deze app wel heel handig. Ze zullen vol bewondering naar je kijken en zich afvragen hoe het kan dat jij zóveelspellen kunt verzinnen. Wat wel leuk is, is de lijst met (korte) opdrachten die de app bevat. Je kunt vast iemand vinden die met je wil strijden om wie het snelst tien pannenkoeken kan bakken of een schilderij met z’n neus kan maken.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden