App

Wiggle

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

Wiggle

4
Prijs:
Gratis
Beschikbaar voor:
iOS, Android (bètaversie)

Nog geen plannen voor het weekend maar wel zin om iets te doen? Wiggle zoekt het voor je uit. Of het nu een dancefestival is, een nieuwe film of een kunsttentoonstelling. De app heeft een ruime keuze waaruit jij overzichtelijk de beste evenementen kunt kiezen.

Om de app te kunnen gebruiken, moet je eerst inloggen met Facebook. Daarna krijg je uitleg over het puntensysteem. Daarmee kun je de verschillende genres (theater, dans, film, sport) beoordelen waardoor Wiggle nog beter kan inschatten wat jij leuk vindt. Vervolgens geef je ook je woonplaats op, zodat er evenementen bij jou in de buurt worden geselecteerd. Al snel heb je een hele lijst op je telefoon waar je doorheen kunt scrollen. Je ziet wat voor evenement het is, wanneer het is en hoever het van je woonplaats is.

Klik je op een evenement, dan krijg je nog meer informatie, zoals de entreeprijzen. Als je op ‘Ik ga!’ drukt, komt het evenement in je agenda te staan. Die is te bekijken in het menu. Als je nog geen kaartjes hebt, word je met één druk op de knop direct doorgeschakeld naar de juiste website. Ook is er een mogelijkheid om via Facebook vrienden uit te nodigen. 

Kortom: Wiggle zit vol mogelijkheden, je kunt snel en makkelijk een evenement uitkiezen en binnen een handomdraai heb je leuke weekendplannen.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten