woordnerd
4.5
Boek

Susin Nielsen verrast je in Woordnerd met een perfecte mix van humor, innemende karakters en goed getimede ontwikkelingen. De opvolger van Optimisme is dodelijk is het ultieme feelgood-boek voor de donkere dagen.

lezen zomer vakantie boeken
0
Boek

De zomer is een tijd van nieuwe mogelijkheden. Vakanties, wandeltochten en kampen zijn dé momenten voor een ommekeer, een totale make-over of een overrompelende liefde. Niet in jouw zomer? Lees dan deze zeven boeken over zomerse verandering.

4
Boek

Zwijgen is goudvis is het derde boek van young adult-schrijfster Annabel Pitcher. Als Tess per ongeluk een privéblog leest op haar vader laptop, terwijl er in de keuken een pan spaghetti vlam vat, staat haar wereld op z’n kop. Ze stopt met praten, uit protest, en houdt dat vol tot ze diep in de problemen is geraakt. 

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

4.5
Boek

Kun je verliefd zijn op meerdere mensen tegelijk? Op een zonovergoten Grieks eiland worstelt Jakob met die vraag. Eilanddagen van Gideon Samson zuigt je mee in een zomer waarin alles lijkt te kunnen. Jakob maakt vrienden zoals hij nog nooit heeft gehad, zoent voor het eerst en raakt daarvan behoorlijk in...

Nimona strip recensie
4
Boek

Nimona is onweerstaanbaar charmant, gek op bankovervallen en snode plannen en deinst nergens voor terug. ‘We zijn schurken! Schurken doden soms mensen’, zegt ze doodleuk. In deze graphic novel van Noelle Stevenson ontdek je de ware aard van dit geheimzinnige meisje in een verrassend verhaal over liefde,...