Film

Home

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Home

3
Regie
Tim Johnson
Met de stemmen van
Jim Parsons, Rihanna, Steve Martin en Jennifer Lopez

Buitenaardse wezens nemen de aarde over en een klein dapper meisje verzet zich daartegen. Heel origineel is het verhaal van Home niet, maar dat maakt deze animatiefilm niet minder vermakelijk.

Ergens heel ver weg in het universum wonen de Boovs, schattige pimpelpaarse buitenaardse wezens die nog het meest op de Minions uit de Despicable Me- films lijken. Ze zijn op zoek naar een nieuwe planeet om te wonen en kiezen de Aarde als nieuwe stek. Jammer alleen dat daar al andere wezens wonen. Gelukkig zijn Boovs buitenaards slim en schakelen ze gewoon even de zwaartekracht uit.

Met een soort stofzuiger zuigen ze alle mensen op en zetten die in  ‘Happy Humans Town‘, een ruimtereservaat dat eruitziet als een pretpark. Prima geregeld, want alle mensen hebben het er prima naar hun zin. Ze hoeven niet meer te werken, er is volop eten en drinken en op elke hoek van de straat staat een reuzenrad of een achtbaan.

Tikkeltje braaf
Er is alleen één ding misgegaan. Op aarde is per ongeluk het meisje Tip (stem van Rihanna) achtergebleven. Tip is stoer en slim maar ze mist haar moeder vreselijk. Ze ontmoet Oh, een Boov die niet lekker ligt bij zijn soortgenoten. Samen gaan ze op zoek naar Tips moeder. Het verhaal van Home is een tikkeltje braaf en voorspelbaar. Ook de afloop voel je al van mijlenver aankomen. Maar omdat de film lekker vlot gaat en vol zit met muziek (onder andere van Kiesza, Jennifer Lopez en Rihanna).

Ook de 3D-effecten zijn in deze animatiefilm eindelijk weer eens spectaculair en opvallend. Hoogtepunt is wat dat betreft het moment dat de Eiffeltoren omvalt, recht het publiek in. Het puntje prikt je geniepig vast in je bioscoopstoel. Bíjna dan.

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten