Film

Magic Mike XXL

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Magic Mike XXL

1
Regie:
Gregory Jacobs
Met:
Channing Tatum, Joe Manganiello, Amber Heard

Bezwete gespierde mannenlichamen, zwoele nachtclubs en vrouwen die hysterisch met dollarbiljetten gooien zodra die mannen de shirtjes van hun wasbordjes rukken. Heel veel meer heeft Magic Mike XXL eigenlijk niet om het lijf.

Het plot van Magic Mike XXL is snel verteld. Een groep bevriende strippers wil nog één keer spetteren op de beroemde strippersconventie in Myrtle Beach. Ze vragen hun oude vriend Mike (Channing Tatum) de voormalige ster van hun groep Kings of Tampa, om mee te te doen. Hij heeft drie jaar daarvoor eigenlijk zijn string definitief in de wilgen gehangen en aarzelt. Maar natuurlijk zwicht hij, blijkt hij nog uitstekend in vorm, maakt hij de laatste show tot een groot succes en ontmoet hij de liefde van zijn leven.

Flauw glimlachje
Heel veel meer dan dat behelst het verhaal eigenlijk niet. En dat is qua inhoud nogal mager voor de dikke twee uur die Magic Mike XXL duurt. Was de eerste film uit 2012 nog wel enigszins grappig, dit vervolg beperkt zich tot af en toe een flauw glimlachje. Magic Mike XXL is dus zeker niet zo groots als de titel misschien doet vermoeden. Oppervlakkig, goedkoop en inhoudsloos, komt meer in de buurt. De hele film is eigenlijk niet meer dan een aaneenschakeling van broeierige shows van gespierde mannen met strakke sixpacks en gillende vrouwen die royaal geld het podium opwerpen en in strings duwen. Daar moet je maar net van houden.

Magic Mike XXL | Officiële trailer 1 | Nederlands ondertiteld | 2 juli 2015 in de bioscoop

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten