Playerunknown’s Battlegrounds
4
Game

Playerunknown’s Battlegrounds mag dan een ingewikkelde naam hebben, het idee van de game is simpel. Van de honderd deelnemers moet je zorgen dat je de enige overlevende bent.

sony playstation VR recensie
3.5
Game

Gamen in virtual reality (VR) was al een tijdje mogelijk, maar met de komst van PlayStation VR is het voor het eerst ook enigszins betaalbaar. Vanaf vierhonderd euro kun je op je PlayStation 4 een compleet nieuwe manier van gamen ervaren.

4
Game

Een grote filmtitel in de bios kondigt meestal ook een nieuwe legogame aan. Na The Avengers en Jurassic World is er nu Lego Star Wars: The Force Awakens. Waar legogames doorgaans een vaste formule volgen is die voor dit spel op een paar kleine punten aangepast. En dat maakt deze game niet alleen de beste legogame tot...

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter
3
Game

In The Devil’s Daughter kruip je voor de achtste keer in de huid van Sherlock Holmes. Deze wereldberoemde detective heeft een bijna bovennatuurlijke gave voor het oplossen van mysteries. Maar helaas is dat niet het enige waar hij zich in deze game mee bezighoudt.

Overwatch recensie
4.5
Game

In Overwatch zet je de superkrachten van verschillende helden in om online een vijandig team te verslaan. Dat werkt zo goed dat de game al na de eerste minuten voor een brede grijns op je gezicht zorgt.