Game

Trivia Crack

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
blogger lucas
Lucas
Versteeg

Trivia Crack

5
Prijs:
gratis, maar voor 2,99 zonder advertenties
Voor:
Android

Ben jij slimmer dan je vrienden en kom jij op de ranglijst? Speel jij de quizzen in het Engels, Nederlands of Duits? Heb je zelf nog een goede quizvraag? Trivia Crack zit vol mogelijkheden.

Je kunt zelf een profiel maken of spelen via Facebook. Daarna kunnen je quizzen beginnen, met (Facebook)vrienden of onbekende, willekeurige mensen als tegenstanders. Je kiest dan ook de taal en de spelmodus. Bij dat laatste kun je kiezen voor de klassieke modus, dat is een normale 1-tegen-1-quiz, of de uitdagingsmodus, daarbij speel je tegen verschillende tegenstanders tegelijkertijd.

Wiel draaien
Per vraag moet je aan een wiel draaien en kom je uit op een vragencategorie. Om een punt te winnen, moet je vier vragen achter elkaar goed beantwoorden, óf naar de kroon draaien en vervolgens één goed antwoord geven. Met 6 punten win je het spel. Ondertussen kan je gezellig chatten met je medespelers. 

Je krijgt per gewonnen spel muntjes. Met die muntjes kan je power ups kopen, bijvoorbeeld een bom die twee antwoordmogelijkheden wegstreept.

Vragen insturen
Op je profiel kan je zien hoeveel procent van de vragen van een categorie je goed hebt. Je kunt ook zien hoeveel vragen je correct hebt beantwoord en in welk level je bent. Je krijgt bekers voor bepaalde prestaties, bijvoorbeeld 50 vragen goed in de categorie Sport. Verder kun je je eigen vragen insturen, die wel door anderen moeten worden goedgekeurd. 

Deze game-app zorgt voor uren speelplezier en je steekt er zeker wat van op. De vragen variëren van moeilijk tot makkelijk, waardoor het leuk is voor jongeren én volwassenen. Vragen insturen is een leuke optie, al worden ze wel snel afgekeurd. Verder is het gewoon harstikke leuk om tegen je vrienden te spelen.
 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden