Blog

Het groene uiltje ken je vast van de memes, maar het écht gebruiken van de Duolingo-app? Dat gaat veel mensen toch wat te ver. Een taal leren in je vrije tijd? Ook al is het gratis en voor niks: nee bedankt!

Lees meer
schoolreis blog
Blog

In juni maken veel middelbare scholen een grote reis naar het buitenland. Twee jaar geleden ging ik naar Griekenland en was dat eens leuk! 

stress school blog

Ein-de-lijk vakantie! Na examens (of gewoon een lang schooljaar) hoor je te kunnen genieten van je vrije tijd, maar ik kan dit niet. Deze tijd voelt niet vrij, en ik kan er dus ook niet van genieten...

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

filosofie als vak op school

‘Filosofie? Dat zou ik nóóit kiezen in mijn vakkenpakket. Als je dat doet, ben je gek!’ Iets in die trant zei ik een jaar geleden toen ik voor het eerst een blik worp op het keuzeformulier.

Lees meer
examenuitslag vertraagd

Wachten op je examenuitslag is al hartstikke spannend. Voor scholieren die examen hebben gedaan op middelbare scholen met het leerlingvolgsysteem Somtoday is het extra spannend. Door een rekenfout in het programma moeten ze langer wachten op de uitslag.Lees meer

school