boekentips laura
Blog

Ik houd al van lezen zolang ik me kan herinneren. Niets is beter dan met een goed boek op schoot eventjes aan de wereld ontsnappen. Een boek kiezen voor de lijst is alleen een heel ander verhaal. Want hoe weet je of je gekozen boek wel iets voor jou is? Hopelijk heb je iets aan mijn boekentips. Dit keer...

Lees meer
Blog

Na uren werk ben je dan éindelijk klaar met het schoolproject. Of toch niet… er moeten nog afbeeldingen bij. Je kopieert de eerste de beste foto van Wikipedia en plakt het onder de tekst. Klaar, toch? Mis! Met dit stappenplan maak jij je werkstuk eenvoudig en snel nóg mooier.

shutterstock_1103648204

Vmbo, havo of vwo. In groep 8 krijgen leerlingen een schooladvies, maar volgens onderwijsorganisaties is dat te vroeg. Zij komen met een plan waarin staat dat zo'n definitief advies pas later moet komen.

NEEM EEN ABONNEMENT OP 7DAYS

7Days is de weekkrant voor jongeren. Iedere vrijdag staat–ie vol nieuws, achtergrondverhalen, games, muziek en meer. Kom verder met 7Days!

Word lid!

Lerarentekort

Het niveau van leerlingen in de brugklas is lager dan vroeger. Dat zegt Paul Rosenmöller, voorzitter van de VO-raad, een vereniging voor middelbare scholen. Volgens hem komt dat door het lerarentekort op basisscholen.Lees meer

tips essay
Blog

Gaf ik je eerder al 7 tips voor de beste presentatie, dit keer hoop ik je redder in de nood te zijn op een ander vlak. De volgende tips helpen je namelijk om je opstel te verbeteren. Kom maar op met die tien!

Lees meer

school