vakantiebaan tips
Blog

Nog even te gaan en dan is het alweer zomervakantie! Leuke dingen doen met vrienden en misschien zelfs op vakantie. Dat klinkt fantastisch, maar het is ook lekker om een paar extra centjes te verdienen nu je toch alle tijd hebt. Hieronder wat tips die mij hebben geholpen om een vakantiebaan te vinden!

tips bijbaantje
Blog

Een lange schooldag, bergen met huiswerk, afspreken met vrienden en dan in de zomer wel gewoon lekker op vakantie. Om dit allemaal te kunnen betalen, is een bijbaan toch best handig. Soms blijft het alleen lastig om school te combineren met een bijbaan, maar het is zeker niet onmogelijk. Hieronder zes tips die jou daar - hopelijk - bij gaan...

stageplek vinden
Blog

‘Volgende week maandag ga ik echt beginnen met zoeken!’ Hoor je het jezelf al zeggen? We doen het allemaal: uitstellen. Die maandag was ik dus mooi niet begonnen met zoeken naar een stagebedrijf, en vertelde ik mezelf dat de deadline toch pas over twee maanden was. Maar hoe vind je die perfecte stage dan wel? Een paar tips.

blog max op kantoor beland
Blog

Bijna iedereen in de derde klas heeft een bijbaan. Veel klasgenoten werken in de supermarkt of hebben een krantenwijk. Als ik vertel waar ik werk, kijken ze me raar aan. Ik ga namelijk naar kantoor.