Beeld: Djamila

Ze heeft meer dan een miljoen volgers op YouTube, maakte bioscoopfilms én maakt muziek. Vandaag lanceert Djamila haar nieuwe single The Best Thing

widm2020

Alle molloten kunnen weer onder de grond vandaan komen. Want in de afgelopen dagen werden de deelnemers van het tv-programma Wie is de Mol? bekendgemaakt!

Beeld: Reuters

Vermoord worden omdat je uitkomt voor wie je bent. Het gebeurde dit jaar minstens 331 transgenders wereldwijd. Vandaag worden die slachtoffers met Transgender Gedenkdag herdacht. 

Illustratie: Flos Vingerhoets

‘Op mijn zestiende debuteer ik bij PSV en daar word ik groot.’ Dat riep Mohamed Amine Ihattaren (17) als kind en hij kreeg gelijk. En daar bleef het niet bij. Na zijn debuut in de eredivisie hadden het Nederlandse én het Marokkaanse elftal interesse in hem. Hij koos uiteindelijk voor Oranje. Maar wie is deze gewilde voetballer?

Foto: Chantal

Voor de negende keer organiseert 7Days de Jongere van het Jaar-verkiezing. Chantal de Boer won de titel vorig jaar. Hoe kijkt ze daarop terug?

Foto: Reuters

Het is zover. De Europese Unie (EU) en het Verenigd Koninkrijk hebben een akkoord bereikt over hoe de Britten de EU kunnen verlaten. Maar het is nog onzeker of het plan ook echt doorgaat.

Foto: Reuters
4
Game

It's me, Mario! Vanaf nu is het populaire racespel Mario Kart te spelen op je smartphone. Het is voor het eerst dat Nintendo de game uitbrengt voor mobiele telefoons.

Beeld Misfit 2
3.5
Film

Na het succes van de eerste Misfit-film is er nu een vervolg. Ondanks over de top- personages en cliché verhaallijnen is dit tweede deel verrassend grappig.

Misfit 2 - Niek
Misfit 2

Na het succes van het eerste deel, kon Misfit 2 niet uitblijven. In aanloop naar de première vertelt de sterrencast over de film en hun eigen schooltijd. Ook beantwoorden ze jullie vragen. Deze keer: Niek.

Misfit 2 - Jill
Misfit 2

Na het succes van het eerste deel, kon Misfit 2 niet uitblijven. In aanloop naar de première vertelt de sterrencast over de film en hun eigen schooltijd. Ook beantwoorden ze jullie vragen. Deze keer: Jill.

Misfit 2 - Sem
Misfit 2

Na het succes van het eerste deel, kon Misfit 2 niet uitblijven. In aanloop naar de première vertelt de sterrencast over de film en hun eigen schooltijd. Ook beantwoorden ze jullie vragen. Deze keer: Sem.

Duif

Uit documenten die de CIA deze week vrijgaf, blijkt dat de inlichtingendienst tijdens de Koude Oorlog dieren heeft getraind om te spioneren. Onder de naam Operatie Tacana werden onder andere duiven en dolfijnen opgeleid tot spion. 

Naaz

Miljoenen streams op Spotify, een hele rits muziekprijzen en een geplande tour door Europa. Het gaat singer-songwriter Naaz (21) voor de wind. Maar met haar nieuwe single damage :( laat ze zien dat je ondanks zoveel succes ook moeilijke periodes kunt hebben.

Misfit 2 - Hanwe
Misfit 2

Na het succes van het eerste deel, kon Misfit 2 niet uitblijven. In aanloop naar de première vertelt de sterrencast over de film en hun eigen schooltijd. Ook beantwoorden ze jullie vragen. Deze keer: Hanwe.

Misfit 2 - Jeremy
Misfit 2

Na het succes van het eerste deel, kon Misfit 2 niet uitblijven. In aanloop naar de première vertelt de sterrencast over de film en hun eigen schooltijd. Ook beantwoorden ze jullie vragen. Deze keer: Jeremy.