Playerunknown’s Battlegrounds
4
Game

Playerunknown’s Battlegrounds mag dan een ingewikkelde naam hebben, het idee van de game is simpel. Van de honderd deelnemers moet je zorgen dat je de enige overlevende bent.

Battlefront 2
3.5
Game

In Battlefront 2 duik je nog dieper de wereld van Star Wars in. Op alle fronten krijg je meer dan in het vorige deel: meer omgevingen, meer spelmodi, meer wapens. Maar helaas ook meer frustratie.

Need for Speed
2.5
Game

In Need for Speed Payback draait alles om straatracen. Compleet met achtervolgingen, inhaalacties en botsingen. Een hoop spectakel dus. Alleen heb jij daar weinig invloed op. 

de beste boeken van 2016

Elke week lees je in 7Days over de nieuwste boeken, spellen, games en films. Nu het jaar bijna is afgelopen, bepaalt onze redactie de top drie. Welke games moet je deze vakantie echt spelen?

sony playstation VR recensie
3.5
Game

Gamen in virtual reality (VR) was al een tijdje mogelijk, maar met de komst van PlayStation VR is het voor het eerst ook enigszins betaalbaar. Vanaf vierhonderd euro kun je op je PlayStation 4 een compleet nieuwe manier van gamen ervaren.

4
Game

Een grote filmtitel in de bios kondigt meestal ook een nieuwe legogame aan. Na The Avengers en Jurassic World is er nu Lego Star Wars: The Force Awakens. Waar legogames doorgaans een vaste formule volgen is die voor dit spel op een paar kleine punten aangepast. En dat maakt deze game niet alleen de beste legogame tot...

Kirby: Planet Robobot
3.5
Game

In Kirby: Planet Robobot versla je met Kirby honderden vijanden door ze op te eten en hun wapens over te nemen. Klinkt bekend? Klopt! Deze game lijkt zelfs zo op zijn voorganger Triple Deluxe dat je in het begin niet eens doorhebt dat je een nieuw spel aan het spelen bent. 

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter
3
Game

In The Devil’s Daughter kruip je voor de achtste keer in de huid van Sherlock Holmes. Deze wereldberoemde detective heeft een bijna bovennatuurlijke gave voor het oplossen van mysteries. Maar helaas is dat niet het enige waar hij zich in deze game mee bezighoudt.

Mirror’s Egde Catalyst recensie
3
Game

Met Mirror’s Edge Catalyst probeert Electronic Arts voort te borduren op de snelle actie uit het origineel. Maar helaas lijken de makers daarbij te zijn vergeten wat die game echt leuk maakte: zo hard mogelijk rennen.

Voor de tiende Total War wordt de strategische gameplay van die serie gecombineerd met het verhaal en de personages uit Warhammer. Het resultaat is een spectaculaire game voor doorgewinterde fans van het genre.

Overwatch recensie
4.5
Game

In Overwatch zet je de superkrachten van verschillende helden in om online een vijandig team te verslaan. Dat werkt zo goed dat de game al na de eerste minuten voor een brede grijns op je gezicht zorgt.

3.5
Game

Te kort en niet uniek. Dat waren vijf jaar geleden de twee grootste problemen van Homefront. De makers hebben die proberen weg te poetsen in Homefront: The Revolution. Maar dat is niet helemaal gelukt.

Yo-Kai Watch recensie
4
Game

De makers van de populaire Professor Layton-puzzelgames komen nu met Yo-Kai Watch. Een game die met zijn honderden monsters en grote omgevingen op het eerste gezicht veel op Pokémon lijkt, maar zich toch weet te onderscheiden.

5
Game

Nathan Drake gaat voor de laatste keer op schattenjacht. Dat wordt gevierd met een groots avontuur. A Thief’s End is niet alleen de beste Uncharted-game ooit, maar ook de beste avonturengame aller tijden.

Dark Souls 3 recensie
3.5
Game

In Dark Souls 3 kom je al na tien minuten de eerste eindbaas tegen: een reus met een ridderlijk pantser en een enorme bijl. De toon is gezet: dit gaat een lastige strijd worden.

3.5
Game

In de scifi-gameserie Star Fox schiet je met lasers ontelbaar veel vijandige voertuigen aan gort. In Zero is dat niet anders. Maar dit nieuwste spel in de reeks maakt ook goed gebruik van de functies van de Wii U.

Adam's Venture: Origins recensie game
2.5
Game

In Adam’s Venture: Origins ga je op zoek naar een eeuwenoude schat. Net als in Tomb Raider en Uncharted spring je onderweg over ravijnen, beklim je rotsen en los je puzzels op. Helaas kan Adam bij lange na niet tippen aan Lara Croft en Nathan Drake.

3
Game

Nog maar een paar maanden en dan barst in Brazilië het olympisch feest los. Dan vinden in Rio de Janeiro de Zomerspelen plaats. Kun je niet wachten tot het zover is? Met Mario, Sonic en hun vrienden kun je alvast aan de Spelen beginnen. Al zijn de sporten die zij doen niet allemaal even leuk.

4
Game

Trackmania is terug. Dit keer komt de game niet alleen uit voor de pc, maar ook voor de Xbox en Playstation. En dat is maar goed ook want dit spel wil je niet missen.

Tom Clancy's The Division game recensie
4
Game

In Tom Clancy’s The Division probeer je als special agent de orde te herstellen in New York. Geen makkelijke taak, want het gevaar komt uit alle hoeken. Zelfs je collega’s vormen een bedreiging.

3.5
Game

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 is in elk opzicht groter dan zijn voorganger. De game heeft meer speelbare planten en zombies, meer spelmodi en zelfs meer grappen.

4
Game

Bij Far Cry denk je al snel aan geweren en explosies. In Far Cry Primal zijn die vervangen voor knuppels en speren. De game speelt zich namelijk af in de prehistorie.

unravel game recensie
4
Game

In Unravel moet je over obstakels springen en puzzels oplossen. Dat klinkt niet origineel maar dat is het wel. En dat allemaal dankzij een levend bolletje garen.

4.5
Game

In Firewatch speel je als de eenzame boswachter Henry. Niet de meest voor de hand liggende baan voor een spannend spel. Toch is deze game dat wel.

3
Game

LEGO Marvel Avengers is misschien wel de grootste legogame ooit. Met nog meer munten om te verzamelen en bijna tweehonderd personages om mee te spelen. Maar vernieuwend is de game niet.

4
Game

In The Witness zit een gigantische hoeveelheid leuke puzzels. Als bonus krijg je er ook nog een prachtig eiland bij.

Games

Voor dit jaar staan weer heel wat nieuwe games gepland. Of ze goed zijn, weten we natuurlijk pas als ze uit zijn. Maar ernaar uitkijken, kan geen kwaad. Zeven games om dit jaar in de gaten te houden.

The Last Guardian

Voor dit jaar staan weer heel wat nieuwe games gepland. Of ze goed zijn, weten we natuurlijk pas als ze uit zijn. Maar ernaar uitkijken, kan geen kwaad. In 7Days worden er deze week zeven getipt. Hier alvast een daarvan die er erg mooi uitziet: The Last Guardian.

3
Game

Tussen de jaarlijkse grote Assassin’s Creed-games brengt Ubisoft voor het eerst drie kleinere uit. Deel 1 kwam tegelijk met Unity uit. Chronicles: India is deel twee in deze trilogie en biedt net genoeg voor de echte fans.

4
Game

In DiRT Rally gaan de makers terug naar de kern van de rally sport: het rally rijden zelf. Die waren ze in de laatste DiRT-games namelijk uit het oog verloren. En de missie is geslaagd.

2.5
Game

Meer dan vier jaar nadat Minecraft voor de pc uitkwam, is de game er nu ook voor de Wii U. Maar is deze versie je geld waard? 

4.5
Game

De futuristische voertuigen uit FAST Racing Neo gaan snel. Zó snel dat je ze zelf bijna niet meer kunt bijhouden

4.5
Game

In Mario & Luigi: Paper Jam moet prinses Peach natuurlijk weer eens gered worden. In deze role playing game krijgt Mario daarbij hulp van een papieren versie van zichzelf.