pewdiepie

We zagen het al aankomen, maar nu is het zover: PewDiePie is niet meer de grootste op YouTube! De Zweedse youtuber is ingehaald door T-Series, het kanaal van een Indiase filmmaatschappij.

Paul pogba frankrijk voetbal

Het lijkt wel alsof Paul Pogba geld te veel heeft, want de Franse voetballer kocht voor iedereen in zijn team een peperdure ring vol met diamanten. De Fransman wilde zijn teamgenoten van het Franse voetbalelftal een aandenken geven voor het winnen van het WK afgelopen zomer.

brug duwen

De zestienjarige Jordan Holgerson twijfelde of ze van een 18 meter hoge brug wilde springen toen haar vriendin haar een duw gaf. Een actie waarvoor Taylor Smith (19) waarschijnlijk een flinke straf gaat krijgen.

De Nederlandse scholier Charly T. is door de Spaanse kinderrechter veroordeeld tot anderhalf jaar cel, dat meldt NOS. Hij zou twee Britse meisjes seksueel hebben misbruikt op vakantie in Spanje.

stadia google gaming platform

Google heeft weer iets nieuws uit de hoge hoed getoverd: een Netflix voor games. De Playstation, Xbox en Nintendo Switch heb je - als het aan Google ligt - dus niet meer nodig. Met dit nieuwe platform moet je op een simpele manier al je games kunnen spelen op onder andere je tv en smartphone.

Utrecht_schietpartij

Twee inzamelingsacties voor een van de slachtoffers van de schietpartij in Utrecht leverden al meer dan zeventigduizend euro op. Met dit geld kan de vader van Roos (19) de begrafenis van zijn dochter betalen.

greta thunberg nobelprijs vrede

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg is genomineerd voor de Nobelprijs voor de Vrede. Dat heeft ze verdiend omdat ze duizenden jongeren heeft geïnspireerd om te strijden voor een beter klimaat.

james bond film daniel craig

Zou James Bond ook naar de klimaatmars hebben gekeken? De actieheld rijdt in zijn nieuwste film namelijk in een elektrische auto, om zo een steentje bij te dragen aan het milieu.

death metal muziek rock

Liever een death metal-liedje over kannibalisme of Happy van Pharrel Williams? Een Australische universiteit onderzocht of je nou echt agressief wordt van death metal of dat die hit van Pharrell jou misschien nog wel bozer maakt.

pinkpop tickets wachtrij

Pinkpop mag dit jaar vijftig kaarsjes uitblazen en gaat dat doen met een heleboel grote muzieksterren. Het festival maakte vandaag de line-up voor haar verjaardagsfeestje bekend.

gered spijkerbroek

De 30-jarige Duitse Arne Murke viel in de Grote Oceaan van boord en moest urenlang zien te overleven in ijskoud water. Dat lukte, door een truc met een spijkerbroek.