Julia Roberts.

Amerikaanse sterren promoten vrouwenvoetbal

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Lisanne
van Sadelhoff

Julia Roberts is voetbalfan! En ze houdt vooral van vrouwenvoetbal... Dat vertelt ze in een reclamespotje. Maar dat doet ze niet alleen.

Samen met een aantal andere beroemdheden promoot de filmster Julia Roberts vrouwenvoetbal en de wedstrijden die er weer aan komen in Amerika. Dat doet ze in een reclamespotje. 

'Geef de bal door'

In die video geven de sterren een voetbal steeds aan elkaar door. 'Door de bal door te geven, help je deze waanzinnige atleten en het spel waar zij van houden, te promoten', zegt Julia. 

De sterren, onder wie ook presentatrice Ellen DeGeneres, actrice Reese Witherspoon, presentator James Corden en voetballer David Beckham, doen dit ook om meisjes het gevoel te geven dat ze 'groot mogen dromen'. De boodschap van Reese aan alle meisjes van Amerika en daarbuiten is: 'Jullie dromen zijn niet onbereikbaar'. 

Bekijk het spotje hier: 

Pass the Ball | #NWSLonLifetime

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Lieke Martens beste voetbalster van Europa of Kijkcijfer- én bezoekersrecord voor voetbalvrouwen.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren