Still

'Ik verhuis naar Amsterdam', zingt Quinn (15)

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Govrien Oldenburger
Govrien
Oldenburger

‘We gaan verhuizen, van San Francisco naar Amsterdam!’ Om dat aan iedereen te vertellen, zette de familie Muller een liedje op Facebook. We’re moving to the Netherlands werd een grote hit. ‘We hebben veel zin om naar Amsterdam te gaan’, vertelt zoon Quinn (15). 

‘Een tijd geleden vroeg mijn vader hoe we het zouden vinden om naar Amsterdam te verhuizen’, vertelt Quinn. ‘Ik ben er één keer 24 uur geweest, tijdens een tussenstop. Maar mijn zus en moeder nog nooit. Langzaam wenden we aan het idee en begonnen er zin in te krijgen. Ik werd al meteen verliefd op de stad toen ik er was. De vibe was goed en ik denk dat we er goed passen. Mijn zusje en ik gaan naar een internationale school en we gaan Nederlands leren. Ik heb al een beetje geoefend op de g.’

Thor 1500022492

We have a life-changing announcement to share. It's so big, we're doing it in song. 'Cause that's how the Mullers roll.

Posted by Thor Muller on Friday, July 7, 2017

Karaoke met bezoek

‘Het idee voor dit lied kwam van mijn vader. Muziektheater speelt een grote rol in ons leven, we zingen wel vaker met elkaar, ook als we bezoek krijgen bijvoorbeeld. Dan speelt mijn vader piano en projecteert hij teksten op de muur, waardoor het een soort karaoke wordt. Zelf ben ik al jaren bezig met dansen. Toen ik Hamilton zag (een hiphopmusical over de Amerikaanse politicus Alexander Hamilton red.) werd het een obsessie. Daar heb ik trouwens ook een video over gemaakt.’

Right Hand Man

 

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens De 7 opvallendste dingen aan The Voice Kids-finale of Video: andere landen willen na Lubach ook ‘second’ zijn.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden