Man redt zijn hond uit poten kangoeroe

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Nathalie
Strijker

Het zal je maar gebeuren. Je wandelt met je honden door de bush van Australië en ineens duikt er een kangoeroe op die één van je honden oppakt en in een houdgreep houdt. Een Australische man die dit overkwam, aarzelde geen seconde en verkocht de kangoeroe een flinke klap. Een vriend filmde de vechtpartij en het filmpje werd al dik 3,5 miljoen keer bekeken.

Man punches kangaroo in the face to save dog being strangled

In het filmpje is te zien hoe de man zijn auto uit sprint om zijn honden terug te roepen. Al snel wordt duidelijk dat een grote mannetjeskangoeroe het hoofd van zijn hond Max stevig vast heeft. 

Verbijsterd
Hij bedenkt zich geen moment en rent op het sterke dier af.  De man haalt meteen uit en raakt de kangoeroe in zijn gezicht, waardoor het dier even verbijsterd lijkt te zijn. Kort daarna besluit de kangoeroe ervandoor te gaan en maakt ook de man zich uit de voeten.

Rake trap
De actie van de man was niet zonder gevaar. Een rake trap van een volwassen kangoeroe kan genoeg zijn om een mens te doden. In dit geval kwamen zowel de man, zijn hond Max als de kangoeroe met de schrik vrij.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden