Video: Kun je in één tussenuur een track maken?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
3FM
Tussenuur

Is het mogelijk om in één bescheiden tussenuur een heel nummer te maken? Misschien als je hulp krijgt van Spanker, Hef en Emil Landman?

Dean uit Purmerend zag de is-het-mogelijk-om-in-één-tussenuur-een-ritje-in-een-achtbaan-te-maken en dat zette hem aan het denken. Hij is gitarist in schoolband The Prestige op het Da Vinci College in Purmerend en hij vroeg zich af of het mogelijk was om een track te maken in een tussenuur. 

tussenuur
Op het Da Vinci College in Purmerend legt Dean aan Saskia uit wat zijn plan is

Niet per se muzikaal

Kijk, dat zijn challenges waar Saskia Weerstand en Joram Kaat wat mee kunnen. De twee 3FM-dj's waren er overigens al wel snel uit dat ze bij deze challenge wat professionele hulp konden gebruiken. Want hoewel Joram en Saskia veel over muziek weten en goed erover kunnen praten, zijn ze niet per se muzikaal en zeker niet onder tijdsdruk. 

Spanker en Emil Landman

En dus namen Joram en Saskia op een doodnormale dinsdag plaats achter de 3FM-rollerdex om hulptroepen in te schakelen. En dat ging van een leien dakje. Hoewel de managers van U2 en Muse hen plat bleven bellen, stalkten bijna, om mee te doen aan onze challenge, kozen ze liever voor Nederlandse sterren. 

Zodoende kwamen ze met producer Spanker, rapper Hef en singer-songwriter Emil Landman op de proppen. Hulptroepen zat dus, maar of dat de tijdsdruk minder maakt? Kijk zelf maar: 

Tussenuur, het jongerenproject van omroep HUMAN op 3FM, bespreekt alles wat ze je op school niet vertellen, maar je wel wil weten. Meer daarover, en ook over wat de 3FM-dj's bij jou op school zouden kunnen doen, lees je hier.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren