Michelle Obama zingt carpool karaoke

Video: Michelle Obama zingt in de auto

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

Adele, Justin Bieber, One Direction en Selena Gomez: er stapten al veel beroemdheden bij James Corden in de auto. Maar in zijn nieuwste Carpool Karaoke geeft de Britse komiek een lift aan niemand minder dan presidentsvrouw Michelle Obama.

Als vrouw van de baas van de Verenigde Staten heb je veel voordelen. ‘Zoals 24-uurs-roomservice’, oppert Corden enthousiast. Maar echt uit je dak gaan op muziek in de auto, dat heeft Michelle Obama de afgelopen 7,5 jaar maar één keer gedaan, vertelt ze. Vast omdat dat heel ongemakkelijk voelt in een limousine...


Gelukkig is ze het niet verleerd. Zodra Stevie Wonder uit de luidsprekers klinkt, zingt ze vrolijk mee. Even later schudt ze ook met haar handen mee op Beyoncé’s Single Ladies. En als er ook nog een verrassingsgast instapt, is het feest helemaal compleet:


De first lady stapt natuurlijk niet zomaar in de auto van een comedian. Michelle Obama zet zich in voor Let Girls Learn, een organisatie die alle meisjes ter wereld naar school wil laten gaan. En daar vertelt ze tussen het swingen en zingen door graag over.

First Lady Michelle Obama Carpool Karaoke

Nog niet uitgekeken? Op Sevendays.nl/video vind je onze selectie van het beste van YouTube.

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren