Bart Baker kruipt in de huid van Adele voor zijn parodie

Video's: parodieën groeten Adele terug

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Charlotte
Goldhoorn

‘Hello’ zingt Adele in haar eerste single sinds drie jaar. De Britse zangeres wordt van alle kanten teruggegroet door parodieën. Wij zetten de beste op een rij.

Lezer Koen tipte deze versie van Adeles nummer, samengesteld uit stukjes uit films. De Nederlandse remixer Matthijs Vlot verzamelde quotes uit films en plakte ze achter elkaar. Zo kreeg hij precies de songtekst van Hello.

Adele's Hello by the Movies

Wat als je geen ‘Hello’ kunt zeggen omdat je mobiel geen bereik heeft? Paniek! Gelukkig staat er een telefooncel midden in het bos… Bart Baker grijpt zijn parodie aan om zijn first world problems te delen.

Adele - "Hello" PARODY

Wie zit er toch aan de andere kant van de lijn? Ellen DeGeneres heeft wel een vermoeden:

Ellen Inspired Adele's New Song

In de originele clip vallen een paar dingen op: Adeles liefde voor ouderwetse telefoons, haar lange nagels en haar enorme winterjas. Die dingen worden dan ook tot in het extreme uitvergroot door Key of Awesome:

Adele - Hello (Parody!) Key of Awesome #103

Comedians James Corden en Billy Eichner denken bij Hello met weemoed aan de Halloweens die ze vroeger samen vierden.

A Lonely Halloween (Adele 'Hello' Parody w/ Billy Eichner & James Corden)

Saturday Night Live maakte een Thanksgiving-parodie. Maar die is ook heel goed van toepassing op onze kerstdagen. In deze video zie je hoe je een ongemakkelijke situatie aan tafel kunt oplossen:

A Thanksgiving Miracle - SNL

Deze laatste video is geen parodie, maar wel gaaf gedaan: Hello in 25 verschillende muziekstijlen.

Adele - Hello | Ten Second Songs 25 Style Cover

Bonus: Ook Dustin en Genevieve Ahkuoi bezingen in hun parodie een verloren liefde. En wel die voor junkfood. Terwijl ze hun best doen in de sportschool, kunnen ze alleen maar aan donuts en frietjes denken.

Adele - Hello Parody (Hella Cravings)

Bonus 2: Hoe irritant is het eigenlijk als je ex je opeens weer belt? Zeker als je middenin een belangrijke vergadering zit… Waarom neem je dan überhaupt op? Daar heeft Mike Trapp van CollegeHumor wel een goede verklaring voor.

The Other Side Of Adele's "Hello"

Meer video's bekijken? Klik hier voor ons overzicht! 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren