Oma Marie

Vloggende oma (90) is hit op YouTube: 'Ik wil nog vliegen'

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Sandra van de Wiel
Sandra
van de Wiel

Dat vloggen niet alleen iets voor jongeren is, bewijst Marie Verhagen (90) uit Gemonde (Noord-Brabant) wel. Haar video's zijn hartstikke populair.

'Welkom op het kanaal: Ik ben oma', zo begint de Brabantse haar allereerste vlog en ze sluit af met: 'Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer'. Veel mensen van haar leeftijd hebben waarschijnlijk nog nooit van vloggen gehoord, maar oma Marie is een echte pro. Al krijgt ze wel een klein beetje hulp van kleinzoon Martijn, hij filmt en monteert de filmpjes.

Met het vliegtuig

In een Q&A vertelt ze uitgebreid over haar hobby kaarten en de liefde. 'Het was verschrikkelijk. We mochten niks. Ze hielden me zo strak als een knoop', zegt ze daarover. Ook deelt ze haar wens. 'Zou je niet nog een keer met het vliegtuig willen', vraagt Martijn haar. 'Ja ik zou het nog wel durven hoor', antwoordt ze. 'Ik hoef niet zo ver weg. Het gaat me om de ervaring, want ik heb het nog nooit meegemaakt.'

Oma's Q&A #1 IK BEN OMA.

Wil je meer vlogs van oma Marie zien? Ga dan hier naar haar YouTube-kanaal.

Vond je dit interessant? Lees dan ook eens Youtuber overlijdt tijdens opnemen vlog of 7 op de 10 jongeren Youtube-video's.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren