Nick en Logan Pauk

Vlogger Logan Paul herdenkt Nick (17) uit Nederland

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Marinde Hurenkamp
Marinde
Hurenkamp

Twee weken geleden overleed de Nederlander Nick van der Laan (17) aan botkanker. De Amerikaanse vlogger Logan Paul - van wie Nick groot fan was - is daar zo van onder de indruk dat hij een eerbetoon online heeft gezet.

Nick ontmoette zijn grote idool eind vorig jaar dankzij Make a Wish. Deze stichting vervult wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte. Nick wilde de YouTuber heel graag ontmoeten en dat gebeurde. 

Energie

Logan vertelt in zijn video dat er een 'Logangster' verloren is gegaan en hij leest de e-mail voor die hij ontving na Nicks overlijden. Daarin staat dat hij elke avond opbleef om te wachten tot er een nieuw video online stond. Logan zegt dat hij in tranen was toen hij het bericht las.

Grappen

Logan herinnert zich ook de grappen die ze tijdens hun ontmoeting maakten over de uitspraak van de stroopkoeken die Nick voor hem meenam. 'Nick, jouw energie was besmettelijk', zegt Logan. 'Waar je nu ook bent, het ga je goed.'

Je kunt de video, die in vier dagen al meer dan vijf miljoen keer is bekeken, hieronder bekijken.

We lost a Logangster...

Anderen lazen ook: Monica Geuze stopt met dagelijkse vlog.

Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Volg ons via WhatsApp, Snapchat, Facebook of Instagram. Of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren