Cortina fiets

Waarom een e-bike best een goed idee is

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
000000
Van onze sponsor

Je ziet ze tegenwoordig overal: elektrische fietsen. Misschien denk je dat een e-bike alleen voor je moeder of oma geschikt is, maar niks is minder waar. Wij hebben vijf voordelen van een e-bike verzameld om te laten zien dat het ook voor jou een superhandig vervoersmiddel is!

 1. Geen zweet!
  Moet je ver fietsen? Je herkent dan vast wel de bezwete rug wanneer je aankomt op school. Zo vervelend! Met een e-bike heb je het gevoel van de wind in je rug en is een bezwete rug verleden tijd. Die lange stukken langs weilanden zijn hierdoor helemaal niet zo erg.

 

 1. Tijdbesparing
  Met een e-bike fiets je aardig sneller dan op een normale fiets. Dit betekent dat je zeker een kwartier langer in je bed kan liggen ’s ochtends. Dat maakt de ochtend net wat dragelijker.

 

 1. Kostenbesparing
  Wanneer je 16 bent zou je brommer of scooter mogen rijden. Wist je dat een elektrische fiets net zoveel kost in aanschaf? Het grootste voordeel van een e-bike is dat je geen brandstofkosten hebt, wat veel geld scheelt elke maand. Bovendien blijf je een stuk fitter wanneer je fietst én spaar je het milieu. Win-win! De Cortina E-U1 fiets is bovendien uitgeroepen tot ‘beste koop’ door de Consumentenbond en prettig geprijsd (€1299).

 

 1. Geen rijbewijs nodig
  Gelukkig hoef je niet te wachten tot je 16 bent om een e-bike te gebruiken. Je mag namelijk gewoon zonder rijbewijs op een e-bike rijden!

 

 1. E-bike = hip!
  Tegenwoordig zijn er veel hippe modellen op de markt, zoals de transportfiets met elektrische ondersteuning in verschillende kleuren. Hierdoor heb je het gemak van een e-bike maar wel de uitstraling van een gave, stoere fiets (met een rekje voorop natuurlijk)! Bovendien is de accu vaak netjes weggewerkt, waardoor het niet direct opvalt dat je op een e-bike rijdt.

Cortina transport fiets

Cortina E-U4 Transport

Vind jij de e-bike een goed alternatief voor het openbaar vervoer, de brommer en de fiets?

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Gerelateerde Berichten

Geen inhoud gevonden