Project C, video met 65 YouTubers

Samuel (13) speelt hoofdrol in video vol YouTubers

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
Bouwien
Jansen

Het was even proppen, maar het is gelukt: YouTube-kanaal Concentrate heeft 65 YouTube-sterren in één video gekregen. Samuel (13) speelt de hoofdrol.

‘Project C’. Zo heet de video die sinds de lancering vrijdagavond bijna 900.000 keer is bekeken. Het idee is geïnspireerd op de jaarlijkse ‘YouTube Rewind’ uit de Verenigde Staten, waarin wordt teruggeblikt op het afgelopen YouTube-jaar.

Sterren spotten

Het filmpje is bedoeld als een eerbetoon aan YouTube. Samuel (13) speelt een jongen die ergens op straat een telefoon vindt en begint te vloggen. Hij belandt op een YouTube-school en wordt beroemd. Wie goed kijkt, kan in de video 65 bekende YouTubers spotten. Teske, Beautynezz, Furtjuh, StukTV, Tim Hofman: ze komen allemaal voorbij.

Voor iedereen

Bovendien zitten er een paar hypes van de afgelopen tijd verstopt in de video. De Mannequin Challenge bijvoorbeeld. En Pokémon GO en Snapchat. En oh ja: de makers hebben zelfs een boodschap met Project C: met YouTube kan iedereen beroemd worden.Altijd op de hoogte blijven van nieuws dat voor jongeren interessant is? Meld je aan voor onze gratis WhatsApp-dienst, download onze gratis app of neem een proefabonnement op de krant!

DEEL DIT ARTIKEL Facebook

Reageren